Home Forums
10 | 22 | 2020
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
HS doesn't work in blog categories page
(0 viewing) 
Highslide JS Plugin
Go to bottom
TOPIC: HS doesn't work in blog categories page
#6099
cvakator
Posts: 13
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:HS doesn't work in blog categories page 8 Years, 8 Months ago  
Hi Ken,

I have good news! I have found the problem. It was in another article on blog. I tried some code from examples:

Warning: Spoiler!


We thank you for your support.
 
Logged Logged
 
Last Edit: 2012/02/02 16:53 By cvakator.
  The administrator has disabled public write access.
#6105
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:HS doesn't work in blog categories page 8 Years, 8 Months ago  
Glad its working for you now.

Good luck.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#7204
warbossdoozer
Posts: 2
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:HS doesn't work in blog categories page 7 Years, 10 Months ago  
Sorry to reactivate this old thread but I have this very same problem.

Having checked the source code for the web pages the category blog layout page has no links to the highslide js file in it.

I have no idea why they are not there.

Individual articles are fine.

Problem url: new.wirelinc.co.uk/articles

Woking exmaple: new.wirelinc.co.uk/fun/hand-washing-your-smalls

I might be being a bit thick but I cannot work out from this old thread how the previous poster solved his problem, or even if it is the same as mine.

Thanks in advance for the help.
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#7205
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:HS doesn't work in blog categories page 7 Years, 10 Months ago  
Hi,

Do you have the highslide system plugin enabled?

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#7206
warbossdoozer
Posts: 2
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:HS doesn't work in blog categories page 7 Years, 10 Months ago  
AAAAAARGGHHHHH!

Yes...but...

I've just realised there are two highslide plug-ins on my system.

One plug-in is from the phocagallery component which is on...and the second is system wide which is off!

Sorry about that.

Paul
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top