Home Forums
10 | 29 | 2020
We have 2745 guests and 1 member online
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
PIXI loader doesn't recognize pictures?
(0 viewing) 
Imageloader
Go to bottom
TOPIC: PIXI loader doesn't recognize pictures?
#15195
carterturner
Posts: 105
User Offline Click here to see the profile of this user
PIXI loader doesn't recognize pictures? 3 Years, 1 Month ago  
Hi,

I have a huge problem with PIXI.loader. The thing is, I am trying to create an animated sprite, however no loading method I do does any good. The images aren't corrupted and can be opened without any troubles, so the problem is not there...

However, when I try to load the pictures through PIXI.loader, the texture should be created automatically... But it isn't and PIXI.loader.resources [resourcepath].texture throws me undefined (also, if I show the resources in console, it will tell me that isImage = false). If I use PIXI.Texture.fromImage, it returns its' dimensions as 1x1.

The only way I can manage to create some textures is to combine both. So use PIXI.loader, then use PIXI.Texture.fromImage. This throws me double entry warnings (because the resource has already been loaded), creates a 1x1 texture in textureCache, but at least I finally have a valid texture in PIXI.loader. Or an easy fix is to hit Back and Forward in my browser, that will display the animation sprite with no problem.

However, that is both annoying and impractical. I'm fighting with this for two days and still cannot figure out how to tame the pixi textures!
Please help.

Thanks!

I didn't find the right solution from the Internet.

References:www.html5gamedevs.com/topic/33087-pixi-l...-recognize-pictures/

B2B video advertising
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top